Green Costal ofera in primul rand consultanta pentru eficienta energetica cu ajutorul energiilor alternative, spre exemplu cea solara dar nu numai precum si comercializare de echipamente premium, montaj, punere in functiune si mentenanta. Magazinul online are mai mult scop de prezentare a articolelor premium oferite deoarece proiectul technic este decisiv in privinta combinatiei optime a componentelor. Totul porneste de la substanta si orientarea imobilului completate de regimul termic dorit de Client. Configuratiile individuale pot diferi foarte mult de ceea ce este prezentat online.

Green Costal proiecteaza si configureaza instalatii solare termice si electrice la orice scara si pentru toate tipurile de aplicatii.

Indiferent de solutia technica aleasa, ea aduce un profit Clientului in termeni de energie conventionala economisita, avand in vedere evolutia preturilor. Spre exemplu in ultimii 10 ani, gazele naturale s-au scumpit cu aproximativ 500% iar energia electrica cu circa 230% conform INS (Institutul National de Statistica). Energia conventionala fiind limitata va avea pe termen lung o tendinta ascedenta de scumpire. Cu cat apelati mai devreme la alternative, cu atat aveti mai mult de castigat.

De asemenea din dorinta de cunoastere si de protectie a mediului oferim si alte servicii si produse, care contribuie chiar si modest la reducerea poluarii si cresterea sustenabilitatii economiei.